Премахни рекламата
Форум    

rockstar 04 ноември 2011

Здравейте , скъпи потребители ! Този път смятам да ви информирам за едно ново наказание по малко по-различен начин от друг път. Вярвам , че човек приема по-лесно нещата , когато са поднесени с доза хумор , а и без това в сайта има достатъчно негативизъм , а са малко забавните теми във форума.
Все пак със съжаление ви съобщавам , че от днес в сайта добавяме ново правило , свързано с напускането на игри. Знам , че някои , за които това е практика , ще се почувстват ощетени и засегнати , но няма друг начин. Предполагам , че на всеки не един път му се е слувало да започне игра и партньорът или някой от опонентите му , да я напуснат и да ги замести робот. Е , роботът не е най-добрият геймър и има собствени разбирания за играта , особено за белота , но се надяваме , че и при него ще се осъществи онази еволюция , която от маймуни ни е превърнала в хора , т.е. от обикновен робот ще премине в крайния стадий на изкуствен интелект. Надеждата умира последна , но все пак не е в това въпросът. От известно време , като добри последователи на КГБ , ЦРУ и Интерпол , взети заедно , записваме всяко напускане на потребител от игра и ще въведем следната система : при напускане на 20% от започнатите игри за деня , смятаме този играч за некоректен и няма да може да играе конктретната игра, в която е наказан. Ще имаме степени за наказания , както следва :
1 път – 1 седмица не можеш да играеш на играта, за която имаш 20% напускания.
2 път – 2 седмици не можеш да играеш на играта, за която имаш 20% напускания, като тук ще следим новите игри, който си играл след наказанието.
3 път – 1 месец не можеш да играеш на играта, за която имаш 20% напускания, като тук ще следим новите игри, който си играл след наказанието.
4 път – наказание на целия профила - бан от сайта, същата санкция и за всички допълнителни акаунти .
Кое налага тези мерки ? Ами множеството оплаквания от провалени игри заради роботи , докладваните чатове с обиди към някой , който непрекъснато бави и в последствие напуска играта и т.н. Съгласете се, че в крайна сметка , на никой не му е приятно Марийка да стане от масата и да отиде да глади дънките на мъжа си или Иванчо да тръгне да разхожда пинчера си , защото горкото животно има уплах от вечерния мрак и трябва да бъде изведено точно в последните минути преди залез слънце. Оставям футболните първенства настрана , но все пак запалянковците да се замислят какъв избор да направят преди да седнат да играят в сайта.
Тук идва ред да спомена , че съм напълно подготвен за публикациите от рода на : сайта ви забива , оправете си това , оправете си онова и прочие обвинения , как тенденциозно ви проваляме турнирите и игрите и сме влезнали в таен заговор с роботите , за да ви прецакаме тотално . Затова специално ще подготвя тема , в която ще ви дам всички възможни причини за това , защо се получават тези неприятни моменти , както и препоръки как да се справите с тях.

И накрая , за да не останете с впечатлението , че ще бъдете следени персонално – нищо подобно ! Проверката за коректност на профилите ще е автоматична и ще се прави всяка седмица. Целта е да сведем до минимум дискомфорта от това да се играе с несериозни потребители или по-просто казано , с такива , които си имат друга занимавка в момента. Едно е противникът да е слаб , друго е да напуска, когато си иска и да омаловажава играта на другия. Ще допълня , че прекъсването на интернет връзката и други технически проблеми са само 20% от причините за напускането на играта , останалите 80% са неотложна домашна работа , физиологични нужди и други житейски дейности.


Виж по-стари
BornInUsa 26 ноември 2011

Според мен всеки би трябвало да има право да напусне играта, още малко и ще почнат да ни вързват по масите.Ако например ти се падне някой кофти парт на белот, трябва ли да го търпиш цялата игра да се подиграва с теб, само за да не те накажат или на 3 5 8, където заради глупавия регламент, често има моменти когато нямаш и теоретичен шанс да спечечилш...Верно, че е кофти когато хората безпричинно напускат масите, но и това си е част от играта...

purko 30 декември 2011

Здравейте! Извинявайте но аз несъм съгласен с вас.Не искам да се оправдавам затова,че често напускам.Мисля,че все пак трябваше да ни предупредите за това условие по някякъв начин.Все пак, такова наказание, точно сега по новогодишните празници мисля,че е малко пресилено.В крайна сметка това са игри за забавление и уплътнявяне на свободно време.Винаги може да се случи на човек,да излезе от игра по някяквя причина. Поздрави и весели празници! Пурко

maslarov36 30 декември 2011

И какав е ефекта от цялата работа .Госпожата ме е наказала че имам отсаствие.И парта ми ако не знае да играе аз ще ставам учител.това е голяма глупост.

maria2324 01 януари 2012

емотиконаЖивея на село, тока често спира, когато играя почти на всяка игра по средата става черен екрана и пише получи се срив в тази представка, това по моя вина ли е , сега съм наказана Навсъкъде наказания Това е България!

Kleparesko 02 януари 2012

бех наказан до30,12,2011 сега па що до 04 01 2012емотикона

dida--76 02 януари 2012

емотикона

todor1945 29 октомври 2013

Няма несериожни потребители.Има крайно несериозен и тендециозен сайт.Спрете с гаврите спря- мо играчите,спрете компесанционната политика итолерирането на фаворитите си и "Марийка ще спре да глади дънките на мъжа си(а и защо да ги глади),а Иванчо ще пуска пинчера сам да се разхожда".Донякъде се гордея,че провокирах тази дискусия и въобще не ми пука от вашите пиш ман наказания.Оправете си сайта,оставете играчите сами да решават игрите,а не с вашите манипулации и всичко ще си дойде на мястото.Но явно това не е във възможностите ви и оттам се получават гафовете.Напускането на играта е своеобразен протест от немощността,невъзможността и най вече нежеланието да направите нормален сайт.Дерзайте "скъпи модераторчета".Обичам ви като кварталния.емотиконаемотиконаемотиконаемотикона

du6anazaem 29 октомври 2013

tovaaa e pulna prostotiqqqqqqqqqqqqqqqqqq(headbang)(headbang)(headbang)

todor1945 29 октомври 2013

И пари искат отгоре на всичко.Ега ти смешника(смешниците).На нкакво отгоре.емотикона

egoist_sex 01 април 2014

ufffffffffffffffffffffffff eto 4e i az sam nakazan,a mislq 4e ne sam vinoven ko da napravq kato ne moga da igq belot vav ka6ti a samo na rabota.....IZVINQVAITE!!!!!!

Не може да публикуваш два пъти подред
  Всички категории: 26 Теми: 810 Мнения: 21308
Премахни рекламата